ENOTURISME

Enoturisme al Celler Baronia de Vilademuls

Baronia de Vilademuls t’ofereix la possibilitat de viure una experiència inoblidable.

Vine a conèixer les nostres vinyes i celler i realitza una visita de dues hores, seguida d’un tast del nostre vi i embotits típics de la comarca. Una experiència molt recomanable que et permet gaudir de la natura i dels secrets de l’artesania del vi.

Al llarg de les estances del celler podràs anar repassant tot el procés d’elaboració del vi negre envellit de qualitat.

Podràs comprovar tot passejant per les nostres instal·lacions com les botes i les ampolles se succeeixen en un seguit de petites sales formades per murs de velles pedres, algunes de les quals amb un origen que es perd en l’època feudal. També podràs veure tot el material necessari per al procés d’elaboració del vi.

Enoturisme – Celler Baronia de Vilademuls

I al final visitaràs la nostra estança preparada únicament per gaudir del plaer de la degustació del nostre producte en un indret carregat d’emocions i bones sensacions, visquent la història que hi ha al darrera en viu i en directe.

També has de visitar la nostra exposició d’alguns documents importants de la casa, com els primers que daten de l’època de Felip V fins als de 1813, any en que la casa passà a mans de la família Aulet. I com a bona casa de pagès també podràs descobrir algunes eines velles.

Organitzem visites guiades els dimecres per la tarda (per persones que no ens poden visitar el cap de setmana), dissabtes i diumenges de les 11,00  a les 13,00 hores, amb confirmació pel telèfon 972 56 02 14 i el preu és de 7,00 euros per persona.

Important: Durant tot l’any s’atendran visites en català, castellà i francès i els caps de setmana i els mesos de juliol i agost, també en anglès.

Enoturisme – Celler Baronia de Vilademuls

Vine a conèixer el nostre celler i aprofita per gaudir amb unes degustacions del nostre vi negre.